Πρεσοθεραπεία

H πρεσοθεραπεία, γνωστή και ως θεραπεία λεμφικής αποστράγγισης ή μασάζ λεμφικού, διεγείρει το λεμφικό σας σύστημα συμπιέζοντας και αποσυμπιέζοντας ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από τοξίνες και περίσσεια υγρού. Βοηθάει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμά την κυτταρίτιδα, ενώ ταυτόχρονα είναι μια γρήγορη και ευχάριστη θεραπεία.

Το Λεμφικό Μασάζ πίεσης μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα αυξάνοντας το οξυγόνο.

  • Κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και παράλληλα να βελτιώνεται η όψη του φλοιού της κυτταρίτιδας.
  • Διεγείρει και τονώνει τους μυς και τις αρθρώσεις, και ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς. Βοηθά στην χαλάρωση, ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς.

Το μασάζ διεγείρει τα ευαίσθητα σημεία των κινητικών νεύρων, ανακουφίζει από το στρες και την ένταση, δίνοντας μια αίσθηση ευεξίας.
Επίσης αυξάνει την παροχή αίματος στο δέρμα τρέφοντας τους ιστούς με αποτέλεσμα την αναγέννηση των κυττάρων και την αντιγήρανση.

Πρεσοθεραπεία x1 x8 x12
(30 λεπτά)
€30
€200
€320

Stay with us!

Subscribe to us and get the latest tips