Περιποίηση Προσώπου

Μη-Χειρουργικές Τεχνικές Για την Αναγέννηση του Προσώπου και της Επιδερμίδας σας

Μη-Επεμβατικές Θεραπείες Προσώπου

Χρόνια έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, η κακή διατροφή, η ρύπανση της ατμόσφαιράς, το άγχος και άλλοι παράγοντες είναι υπεύθυνοι για τα εμφανή σημάδια γήρανσης του δέρματος. Χαρακτηριστικά της γήρανσης του δέρματος είναι λεπτές ρυτίδες, βλάβη στο χρώμα, ατροφία,  και η χαλαρότητα του, καθώς και η απώλεια της ζωτικότητας της επιδερμίδας.

Αναγεννήστε ξανά το Πρόσωπο και την Επιδερμίδας σας

Όταν η προσωπική φροντίδα δεν είναι αρκετή, εμείς στο Laser Beauty clinics έχουμε την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων γήρανσης του δέρματος. Ακόμη και με την πρώτη επίσκεψη , η επιδερμίδα σας θα φαίνεται ανανεωμένη, υγιή και βελούδινη.

Εμείς στο Laser Beauty clinics είτε ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, σας προτείνουμε τις ακόλουθες μη-χειρουργικές τεχνικές ανανέωσης προσώπου.

Ενδεικτικές Θεραπείες:

  • Μείωση ρυτίδων
  • Μείωση Πανάδων
  • Ενυδάτωση του δέρματος
  • Βαθύς καθαρισμός δέρματος

Εμείς στα Laser Beauty clinics διαθέτουμε την σύγχρονη τεχνολογία που είναι σε θέση να δώσει σε οποιαδήποτε ηλικία την λαμπερή εμφάνιση που σας αξίζει.

Συμβουλευτική Δέρματος: Στο Laser Beauty Clinics πιστεύουμε στο να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία δέρματος για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του δέρματος σας, έτσι ώστε να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, τον χρόνο και τα λεφτά σας.

Stay with us!

Subscribe to us and get the latest tips