Λέιζερ Αποτρίχωσης

Aντίο Στις Ανεπιθύμητες Τρίχες
Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα των γυναικών, αλλά πολύ συχνά, η υπερβολική τριχοφυΐα σε ορισμένες περιοχές του σώματος μπορεί επίσης να ενοχλεί και τους άνδρες.

Nd YAG 1064nm Laser Hair Removal Treatment:

Οι βασικές αρχές της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι ότι στέλλει στην περιοχή όπου βρίσκετε η τρίχα ένα συγκεκριμένο είδος ενέργειας που απορροφάται από το μαύρο χρώμα των τριχών, αφήνοντας το λευκό χρώμα του δέρματος άθικτο.

Η τρίχα υπερθερμαίνεται, καταστρέφοντας με τον τρόπο αυτό το θύλακα (θυλάκιο τρίχας), με την οποία αναπαράγεται. Ωστόσο, επειδή η τρίχες δεν είναι πάντα απόλυτα μαύρες και το δέρμα δεν είναι πάντα απόλυτα λευκό η ενέργεια ρυθμίζεται ομοιόμορφα έτσι ώστε να μην προκαλεί βλάβη στο παρακείμενο δέρμα.

Με τη χρήση Nd YAG 1064nm λέιζερ αποτρίχωση έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για όλες τις περιοχές όπου οι τρίχες μπορούν να αφαιρεθούν με άλλες συμβατικές μεθόδους.

Η δέσμη φωτός του λέιζερ Nd: YAG 1064nm των SYNCHRO HP στo Laser Beauty clinics απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη του θύλακα της τρίχας και προκαλεί θερμική καταστολή του βολβού της σε κλάσματα του δευτερολέπτου, προστατεύοντας έτσι το δέρμα.

 

Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειρολαβών ανάλογα με τον σκοπό και τον φωτότυπο του δέρματος, επιτρέπει την πιο ακριβή, αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία αποτρίχωση.

Κατά την πρώτη θεραπεία, οι τρίχες που επηρεάζονται είναι εκείνες που βρίσκονται στη στάδιο της αναγέννησης. Ωστόσο, οι τρίχες στο μετέπειτα στάδιο της ζωής τους, μεγαλώνουν πίσω κανονικά.

Ο ακριβής αριθμός των θεραπειών που απαιτούνται δεν μπορεί να προβλεφθεί, λόγω του βάθους του βολβού της τρίχας και της περιόδου της αναγέννησης / ανάπτυξης της που διαφέρει από περιοχή σε περιοχή του σώματος. Περιπτώσεις με ανοιχτόχρωμα μαλλιά χρειάζονται πρόσθετες μεθόδους.

Η εφαρμογή του λέιζερ μπορεί να οδηγήσει σε ελάχιστο ερεθισμό που συμβαίνει γύρω από το στέλεχος της τρίχας. Τα συμπτώματα αυτά είναι φυσιολογικά και εξαφανίζονται μέσα σε μερικές ώρες μετά τη θεραπεία.

Επιπλέον, εάν η αποτρίχωση λαμβάνει χώρα σε μία περιοχή του δέρματος η οποία είναι εκτεθειμένη στον ήλιο, η χρήση της κρέμας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για τις επόμενες 2 εβδομάδες μετά τη συνάντηση θεραπείας είναι απαραίτητη. Η αποτρίχωση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Motus AX Alexandrite – Αποτρίχωση με ιατρικό λέιζερ

Στο Laser Beauty Clinic έχουμε εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο  προσωπικό στη χρήση των λέιζερ  για μόνιμη αποτρίχωση . Αναζητούμε διαρκώς νέες τεχνικές, νέα Lasers και τρόπους για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αποτρίχωσης.

Τεχνολογία Motus AX Alexandrite 755nm

Η πραγματική επανάσταση στον τομέα της αποτρίχωσης με λέιζερ. Η Deka Lasers είναι σήμερα ο κορυφαίος κατασκευαστής ιατρικών λέιζερ στην Ευρώπη.

• Εντελώς ανώδυνο (χωρίς πόνο)

• Αποτελεσματικό

• Γρήγορο

• Ασφαλές

Αποτρίχωση με λέιζερ

Αποτρίχωση Λέιζερ (Ιατρικό Λέιζερ ) – Ανώδυνα εγγυημένα αποτελέσματα.
Στο Laser Beauty Clinic, έχουμε ψάξει τον κόσμο για την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία αποτρίχωσης. Πάντα ψάχνουμε για να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο. Η τεχνολογία αποτρίχωσης που διαθέτουμε παρέχει ιδιαίτερα αποτελεσματική αποτρίχωση με ελάχιστες παρενέργειες και ανώτερη άνεση για τον πελάτη.

Η συσκευή μας παρέχει συνεχή εμφύσηση κρύου αέρα μέσω του συστήματος ψύξης, ανώδυνα, με τη μέγιστη άνεση, χωρίς να χρειάζονται αναλγητικές κρέμες ή κρύα ultrasound gels που απαιτούνται με κατώτερες συσκευές.

Λόγω της τελευταίας τεχνολογίας συσκευής μας, στο Laser Beauty Clinic αντιμετωπίζουμε τις τρίχες ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες και σε μαυρισμένο δέρμα.

Η θεραπεία που παρέχεται στο Laser Beauty Clinic μέσω της τεχνολογίας είναι απόλυτα ασφαλής και τα αποτελέσματα φαίνονται μετά την πρώτη θεραπευτική συνεδρία: λιγότερες, μικρότερες και λεπτότερες τρίχες με κάθε συνεδρία.

Σύμφωνα με τις συστάσεις των κατασκευαστών απαιτούνται 8-10 επισκέψεις και βλέπουμε τους πελάτες κάθε έξι βδομάδες. Από τη δική μας πλευρά, είναι σημαντικό να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας καθώς χρειάζεται να πιάσουμε τις τρίχες σε διάφορα στάδια. Συνήθως οι τρίχες σώματος χρειάζονται περίπου 6 θεραπείες και οι τρίχες προσώπου 10.

LASER HAIR REMOVAL x1 x6
Face
€20
€100
15 Minutes
€50
€250
30 Minutes
€90
€450
45 Minutes
€130
€650
60 Minutes
€160
€800
1 Hour + 15 Minutes
€200
€1000
1 Hour + 30 Minutes
€240
€1200
1 Hour + 45 Minutes
€270
€1350
Full body Woman
€149
Full body Man
€189

Stay with us!

Subscribe to us and get the latest tips