Μασάζ

Φυσικοθεραπεία Μασάζ και Χαλαρωτικό Μασάζ. Η θεραπεία χαλάρωσης προσφέρει οφέλη για την ψυχική και σωματική υγεία του ασθενούς.

Φυσικοθεραπευτικό Μασάζ

Το φυσιοθεραπευτικό μασάζ χρησιμοποιείται συνήθως για την άμεση χαλάρωση του πόνου και των μυϊκών σπασμών

Φυσικοθεραπευτικό μασάζ x1
(50 λεπτά)
€55

Χαλαρωτικό Μασάζ

Ωστόσο, η τεχνική του μασάζ έχει πολύ σημαντική επίδραση και στη γενικότερη λειτουργία του οργανισμού, κάτι που ήταν γνωστό απο την αρχαιότητα.

Γενικότερα το μασάζ μπορεί να συντελέσει στην :

  • Ανακούφιση από τον πόνο
  • Μείωση της κόπωσης και του μυϊκού πόνου
  • Χαλάρωση του νευρικού συστήματος και μείωση του άγχους και του στρες
  • Αύξηση της ελαστικότητας των μυών
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βελτίωση του μεταβολισμού
  • Αναζωογόνηση, ευεξία και γενικότερη υγεία του οργανισμού
Χαλαρωτικό Μασάζ x1
(60 λεπτά)
€50

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι εναλλακτική, θεραπευτική μέθοδος που απαλλάσσει ή ανακουφίζει το άτομο από τον πόνο, ενεργοποιώντας συγκεκριμένα σημεία του σώματος μέσω μαλάξεων και της πίεσης που ασκείται από τον θεραπευτή.

Η Ρεφλεξολογία λοιπόν, ως θεραπευτική μέθοδος, στηρίζεται στην παραδοχή ότι το σώμα μας λειτουργεί με ενέργεια, η οποία το διατρέχει από την κορυφή ως τα νύχια, μέσω ενεργειακών καναλιών, τα οποία αντικατοπτρίζονται κυρίως στα άνω και κάτω άκρα μας. Υπάρχουν δηλαδή στα χέρια και στα πόδια, όπως επίσης και σε άλλα σημεία του σώματος (αυτιά, πρόσωπο κ.α), ζώνες και αντανακλαστικά σημεία που συνδέονται με κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος. Τα σημεία αυτά, όταν διεγείρονται, πιεζόμενα από τον θεραπευτή, ενεργοποιούνται, αποφορτίζονται και εν τέλει οδηγούν το σώμα να βρει την αρχική του ισορροπία.

 

Stay with us!

Subscribe to us and get the latest tips