Λαμπερή Επιδερμίδα με την θεραπεία i-Beauty (RF)!!

Η συσκευή Thalgo I BEAUTY είναι μια συσκευή ομορφιάς νέας γενιάς συνδυάζοντας ΤΡΕΙΣ καινοτόμες, αποδεδειγμένες, μη επεμβατικές και απόλυτα ασφαλείς τεχνολογίες για άμεσα αποτελέσματα στο προσώπο:

Σπάτουλα: Αφαίρεση νεκρών κυττάρων με βαθιά απολέπιση.

Υπέρηχοι: Διείσδυση προϊόντων

Ραδιοσυχνότητες: Διεγείρει τους ινοβλάστες για να παράξουν ελαστίνη και κολλαγόνο. Ανάπλαση, σύσφιξη προσώπου και μείωση ρυτίδων

i-Beauty για αντιγήρανση

θέλουμε να αψηφήσουμε τον χρόνο και να αποκαταστήσουν μια αναζωογονημένη εμφάνιση στο δέρμα τους. Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος με τη χρήση της τριπολικής τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων του I BEAUTY αποκαθιστά τη σταθερότητα του δέρματος. Η επιδερμίδα είναι λαμπερή, το δέρμα «ανυψώνεται» και το πρόσωπο φαίνεται νεώτερο από την πρώτη συνεδρία.

i-Beauty για λιπαρά δέρματα

Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία είναι η ιδανική λύση για την επίτευξη ενός βαθιά εξισορροπημένου καθαρισμού. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός ψευδαργύρου και σαλικυλικού οξέος, που αναπτύχθηκε ειδικά για να συνεργάζεται με τις ηχητικές δονήσεις του I BEAUTY και τις διαδοχικές τεχνολογίες υπερήχων. Το δέρμα είναι υγιέστερο, φωτεινότερο και καθαρισμένο από ακαθαρσίες από την πρώτη συνεδρία.

i-Beauty για ξηρά δέρματα

Με τα προϊόντα Thalgo από θαλάσσια δραστικά συστατικά συνδυάζοντας υπερήχους για να ενυδατώσει βαθιά και να αποκαταστήσει την ακτινοβολία και την πληρότητα στο δέρμα. Ιδανικό για διψασμένα, κουρασμένα και θαμπά δέρματα.

Αντιμετωπίζει το αφυδατωμένο ή κουρασμένο σας δέρμα. Το δέρμα σας θα είναι φρέσκο, φωτεινό και έντονα ενυδατωμένο από την πρώτη συνεδρία.

x1 x6
i-Beauty Thalgo RF
€65
€250

Stay with us!

Subscribe to us and get the latest tips