Το ProSlimelt είναι το πλέον καινοτόμο, μη-χειρουργικό σύστημα το οποίο διαθέτει η κλινική μας, που σας βοηθά να αδυνατίσετε και να λιώσετε το τοπικό πάχος αποτελεσματικά. Το ProSlimelt αποτελεί την πιο προηγμένη ιατρική τεχνολογία υπερήχων και είναι αποδοτική, άμεση και ασφαλής.

Το ProSlimelt λειτουργεί με υπερήχους χαμηλής συχνότητας τα οποία δρούνε αποτελεσματικά επί του υποδόριου λιπώδους ιστού, όπου βρίσκονται τα λιποκύτταρα.

Χάσιμο πόντων μέχρι 5 εκατοστά από τη πρώτη συνεδρία

Το ProSlimelt προσφέρει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα από την πρώτη επίσκεψη. Με κάθε θεραπεία μπορείτε να χάσετε έως και 5 εκατοστά από κάθε περιοχή. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη θεραπεία. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι ο ασθενής μπορεί αμέσως να συνεχίσει με τις καθημερινές του ασχολίες ως συνήθως.

Το σώμα μας έχει μια σειρά από λιποκύτταρα. Όταν κάποιος βάζει βάρος, αυτό δεν σημαίνει ότι τα λιποκύτταρα του πολλαπλασιάζονται. Σημαίνει ότι τα ίδια κύτταρα του λίπους μεγενθύνονται. Η νέα τεχνολογία ProSlimelt λειτουργεί με χαμηλή συχνότητα υπερηχητικών κυμάτων που οδηγούν προς τη μηχανική θραύση των κυτταρικών μεμβρανών, με έναν υγιή τρόπο, χωρίς να προκαλούν βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει, ότι το λίπος αποβάλλεται μέσω μιας φυσικής διαδικασίας.

Το ProSlimelt μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε υπάρχει πρόβλημα τοπικού λίπους: Από την κοιλιά, η γραμμή της μέσης, οι βραχίονες, μέσα και έξω από τους μηρούς και τα γόνατα. Οι ασθενείς εμφανίζουν άμεσα αποτελέσματα. Το χρονικό διάστημα μεταξύ των επισκέψεων είναι περίπου τρεις εβδομάδες, και το αποτέλεσμα θα εξακολουθήσει να παρατείνετε με περισσότερη μείωση του λίπους της επόμενες μέρες.

ProSlimelt x1 x2 x4 x6
Μια Περιοχή
€100
€160
€325
€500
Δύο Περιοχές
€180
€325
€600
€800

Stay with us!

Subscribe to us and get the latest tips